Toebehoren voor Kassasystemen

Kassalade - Verdere uitleg en specificaties

Kassalade

Uitschuifbare kassalade aan een hele scherpe prijs. Kompleet pakket is reeds startklaar uitgerust voor aansluiting op de EuroTouch touchscreen kassasystemen. Voorzien van een afsluitbaar slot en een binnenlade met onderverdelingen voor zowel bankbriefjes als muntstukken.

Barcode Scanner - Verdere uitleg en specificaties

Barcode Scanner

Handige barcode scanner die samenwerkt met uw EuroTouch kassasysteem. Voorgeconfigureerd en reeds voorzien van de juiste type aansluiting en kabel. Ergonomische vormgeving. Voorzien van een voetsteun om constant en handenvrij door te kunnen scannen.

Extra Printer - Verdere uitleg en specificaties

Extra Externe Bonprinter

Bijkomende Bar / Keuken ticketprinter aan een hele scherpe prijs. Kompleet pakket is reeds startklaar uitgerust voor gebruik met uw EuroTouch kassasysteem, inclusief aansluitkabels, netvoeding en instellingen. Klaar voor gebruik.

MobiTouch | Kassa Handterminal - Verdere uitleg en specificaties

MobiTouch | Kassa Handterminal

Touchscreen Handterminal dat samenwerkt met uw EuroTouch kassasysteem aan een hele scherpe prijs. Geïnstalleerde software, ingebouwde zend/ontvanger module en duidelijk te bedienen schermen. Kompleet pakket is reeds startklaar uitgerust voor gebruik in uw zaak samen met uw EuroTouch kassasysteem.

Kassa Weegschaal - Verdere uitleg en specificaties

Weegschaal | Gekoppeld en Geijkt

Gekoppelde en Belgisch geiijkte Weegschaal aan een hele scherpe prijs. Kan ook zelfstandig gebruikt worden. Voorgeconfigureerd en klaar voor gebruik. Reeds voorzien van connector en kabel voor aansluiting op de EuroTouch touchscreen kassasystemen. Inclusief aansluitkabel, netvoeding en instellingen.

Kassarollen en Verbruiksgoederen - Verdere uitleg en specificaties

Verbruiksgoederen

Alle verbruiksartikelen, zoals kassarollen, extra gebruikerssleutels, zijn direct vanuit voorraad leverbaar. Door ze hier te bestellen bent u zeker dat deze goederen direct op uw systeem passen en gebruikt kunnen worden. Voor een zorgenvrij gebruik en garantie van uw systeem, raden wij u aan deze enkel hier te bestellen.

Terug naar Boven

Vermelde prijzen excl. BTW en eventuele transportkosten. - Specificaties en prijzen onder voorbehoud.