De 7 Stappen bij bestelling van Uw kassasysteem?

EuroTouch Kassasystemen

Hieronder leggen wij U in 7 stappen uit wat U kan verwachten als u bij EuroTouch™ een bestelling van een kassasysteem plaatst. Dit is ongeveer het draaiboek hoe U snel en op een gemakkelijke manier in het bezit komt van een startklaar systeem en er zo snel mogelijk mee kunt beginnen werken in uw zaak. Zo heeft U ook direct een zicht op de stappen die in acht dient te nemen en welke voorziening U dient te treffen.

  1. U bestelt Uw systeem via de contactpagina en geeft (bij 'Bericht') een demonstratie -datum en -uur op.
  2. Iemand van EuroTouch neemt zo snel mogelijk contact op met U via mail met een voorstel voor een online afspraak en met de uitleg om online mee te komen kijken.
  3. Op de online afspraak wordt U visueel begeleid en wordt Uw kassasysteem samen met U en de operator opgezet en bediend. Hierbij geeft de operator U telefonische uitleg en kan U zelf vragen stellen.
  4. Na afloop van de demonstratie (+-15 min.) is uw kassa gebruiksklaar. De operator slaat deze gegevens op de USB-stick op die bij uw kassasysteem zal geleverd worden en bedankt U voor uw aandacht.
  5. Na de online afspraak wordt U een 'Pro-Forma' factuur toegezonden, ten bedrage van uw kassasysteem (ev. met de bestelde opties), die u dan kan voldoen via simpele bankoverschrijving.
  6. Uw kompleet kassasysteem samen met de USB-stick worden degelijk verpakt en U toegezonden per koerier.
  7. Uw kompleet kassasysteem wordt U afgeleverd op het door U opgegeven leveringsadres. In de doos vindt U het kassasysteem, de USB-stick en een komplete en gedrukte gebruikshandleiding (+ de ev. bij bestelde opties) met de definitieve factuur voor voldaan. Het enige dat U dan nog rest te doen is het toestel aansluiten met het bijgeleverde netsnoer in een stopcontact en het toestel in te schakelen. Dan bent U klaar voor Uw eerste verkopen.


Ter info:

De online demonstratie en opzet van Uw kassasysteem is inbegrepen in de prijs vermeld op de website van EuroTouch™. Dus geen extra en/of verborgen kosten.

Backup van uw kassasysteem :

De USB-stick die samen met Uw EuroTouch™ kassasysteem geleverd wordt, dient ten alle tijde aangesloten te blijven terwijl Uw kassasysteem in gebruik is. Dit is tevens een volledige backup van Uw kassasysteem. Van kassasysteem wisselen = eenvoudig de USB-stick wisselen en U kan blijven verkopen.

Begeleiding op afstand :

Elk EuroTouch™ kassasysteem is standaard voorzien van een netwerkaansluiting en een softwarepakket om Uw kassasysteem op Uw vraag en enkel door ons op afstand over te nemen. Om dit in werking te stellen dient U enkel de netwerkkabel van uw ADSL-modem in de netwerkaansluiting van uw kassasysteem te pluggen. Dan kan een operator van EuroTouch™ enkel op Uw aanvraag het kassasysteem op afstand overnemen en U begeleiden.

Installatie ter plaatse :

Uiteraard kunnen de EuroTouch™ kassasystemen door onze diensten als optie bij u ter plaatse persoonlijk worden geleverd en opgezet volgens uw wensen, eventueel met opleiding aan uw personeel.

Nog vragen ?

Mocht er toch nog iets niet duidelijk zijn of heeft U andere vragen, neem dan gerust contact op via het invulformulier op de contactpagina of bel ons tijdens de kantooruren even op.
Naar de Producten   Terug naar Boven

Vermelde prijzen excl. BTW en eventuele transportkosten. - Specificaties en prijzen onder voorbehoud.